tiistai 17. tammikuuta 2012

Mä haluun väkertää...



...hulluna näpertää! Johonkin huoneeseen jollekin seinälle on askarreltava tuollainen iso kaupunki. Pakko. Ehkä. Ellen kyllästy ajatukseen jo ennen muuttoa. Kahden viikon kuluttua kai muutetaan. Pari päivää sitten asia oli melko varma, nyt lupaus lausutaan vähän varovaisemmin. Saas nähdä. Säilytyskaappien sisukset, listat, spotit ja pari ovea puuttuu.

(kuva: kodin kuvalehti 2/2012)

7 kommenttia:

  1. Ihanaa, että on olemassa muitakin sisustustuuliviirejä. :D

    VastaaPoista
  2. Mietin juuri jätänkö työhuoneen seinän valkoiseksi vai maalaanko mustaksi. Tommonen kaupunki olisi huisin magee!

    VastaaPoista
  3. Hahaa, nimenomaan - ellei ehdi kyllästyä ajatukseen ennenkuin se on edes toteutettu! Niin tuttua. En ole vielä kehdannut miehelle sanoa, että keväällä pakkosaada- mintunvihreä seinä muuttuu muuten tänä viikonloppuna mustaksi. Oho.

    Yritän perustella tätä jatkuvaa maalaamisfiksaamisnäpertämisjärkkäilemisvimmaani sillä, että mä oon lähes aina kotona! On kaikki lasten hoidosta jäljelle jäävät minuutit ja tunnit aikaa tuijotella seinä ja miettiä miten asiat voisi olla paremmin/kivemmin/kauniimmin.

    Kyllä tämä sitten taas joskus hamassa tulevaisuudessa töihin palatessa loppuu. Tai ainakin hellittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KRISSE sen sanoi. Mä olen miettinyt mistä tää jatkuva muutostarve johtuu. Välillä ihan nolottaa kotona kertoa, että se viime viikon must have on tällä viikolla jotain ihan muuta :) Siinähän se syy on; aina kotona!

      Poista
  4. Kaisa: :)

    KRISSE & NAKU: Olen jutellut aiheesta vähän aikaa sitten mm.äitini kanssa ja päätynyt samaan tulokseen, mutta ainaisen kotihengailun lisäksi lapset tuovat elämään kaaosta ja johonkin asioihin on kyettävä vaikuttamaan. Voin siis valita ja päättää vaikka verhojen tai tyynyjen kuosit eikä ne uhmaile vastaan. (Miehellä saattaa tietysti olla joskus jotain mielipiteitä sisustuksen suhteen, mutta pääosin koen olevani vallan kahvassa ;) )

    Kunhan elämää alkaa taas olla kodin ulkopuolellakin ja omaa päätäntavaltaansa pystyy käyttämään muissakin kuin kodin ulkonäköön liittyvissä asioissa...

    VastaaPoista
  5. Voi ihanuus, mikä blogi täältä löytyi!
    Joku muukin painiskelee samanlaisten asioiden äärellä.
    Meillä myöskin 60-luvun kerrostalokoti remonttikohteena.
    Loppusuora häämöttää, ja kohta ollaan muuttoa vaille valmiita.
    Lisään blogisi listalleni, saan kurkkia kuulumisia : )

    VastaaPoista
  6. Pitsimiinin Laura: No mutta kiva, että löysit tänne! Tervetuloa kurkkimaan. Samoissa mennään siis remontin kanssa. Kulu aika, kulu ;)

    VastaaPoista